Projekt interní agentury práce pro koncern Agrofert - Haspeklová, Lucie; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je provést analýzu českého trhu práce a zhodnotit, zda se zde nachází pracovní síla pro koncern AGROFERT. Dále zanalyzovat zahraniční trhy a identifikovat potenciální zahraniční pracovníky. Na základě provedených analýz a teoretických poznatků agenturního zaměstnávání posoudit, zda by vytvoření interní agentury pro koncern AGROFERT pomohlo vyřešit současný problém v podobě nedostatku pracovníků. Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje základní východiska zkoumání trhů práce a vysvětlení stěžejních pojmů v problematice agenturního zaměstnávání a zaměstnávání zahraničních občanů. V závěru jsou shrnuty výsledky analýzy a navržena opatření ke zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses