Podnikatelský plán - volnočasové aktivity pro děti - Langer, Emil; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem práce Podnikatelský plán, volnočasové aktivity pro děti je vytvořit podnikatelský plán pro novou organizaci poskytující zájmové kroužky pro děti. V první části práce představíme teorii pro tvorbu podnikatelského plánu. V praktické části pak sestavíme konkrétní plán, který nám ukáže veškeré důležité kroky, které budeme muset při realizaci projít, a nastíní jednotlivé myšlenky a řešení pro dosažení dobrých hospodářských výsledků organizace. Autorovi práce přinese prohloubení znalostí zpracovávání podnikatelských plánů a komplexní pohled s rozborem důležitých sekcí a ukazatelů projektu, který bude v budoucnu realizovat.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses