Podnikatelský plán - Jízdárna Happy Horse s.r.o. - Tvrdá, Pavla (2016)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu k založení jízdárny s možností ustájení koní a ověření jeho proveditelnosti v současném podnikatelském prostředí. Přínosem práce je aplikace teoretických poznatků na realizaci podnikatelského záměru Happy Horse a zjištění ziskovosti a rizikovosti této investice. Vytvořený podnikatelský plán bude moci být použit pro obdobné projekty. Teoretická část obsahuje kroky potřebné k vytvoření podnikatelského plánu. Praktická část aplikuje teoretickou část na podnikatelský záměr Jízdárnu Happy Horse s.r.o. Práce bude zjišťovat ziskovost tohoto projektu s ohledem na konkurenci v jezdectví v Praze.