Srovnávací analýza úvěrů pro financování bydlení - Halász, Stanislav; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá analýzou finančních instrumentů k financování bydlení v České republice, zejména hypotékami, úvěry ze stavebního spoření a spotřebitelskými úvěry z pohledu klienta. První kapitola představuje a popisuje zvolené možnosti spolu s jejich základními parametry. Druhá kapitola představuje tři významné finanční skupiny a jimi nabízené produkty vybraných kategorií. Jednotlivé produkty jsou porovnávány a hodnoceny na základě předem vybraných příkladů: koupě nemovitosti a rekonstrukce. Poslední kapitola se zabývá podstatnými vlivy na poptávku po úvěrových produktech na bydlení a analyzuje je, se zaměřením zejména na úrokové míry a inflaci.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses