Vztah profesní organizace a vysoké školy na příkladu ACCA/ICAEW a VŠE - Váňová, Adéla; Vašek, Libor, 1978-; Zárybnická Žárová, Marcela, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem diplomové práce je prozkoumat vztah mezinárodní profesní organizace ACCA, resp. ICAEW a FFÚ VŠE v Praze a dané poznatky navzájem konfrontovat. V úvodu práce je zdůrazněn význam profesních organizací v návaznosti na dobrovolné a povinně zákonem zřízené organizace. Nejobsáhlejší část práce, věnována organizaci ACCA, se zabývá její kvalifikací. Závěrečná část práce přibližuje kooperaci mezi ACCA a FFÚ v souvislosti se získanou akreditací. Tato část je doplněna postupem získání akreditace.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses