Podnikatelský záměr - kavárna - Straková, Tereza (2016)
Cílem této práce je vytvoření podnikatelského záměru kavárny, který by mohl sloužit pro budoucí použití v praxi. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní pojmy, definice a zásady podnikatelského plánu, podrobněji jsou zde rozebrány analýzy použité v praktické části práce. Hlavní důraz je kladen na praktickou část, která se soustředí na realizaci samotného podnikatelského plánu, především na analýzy okolí podniku, marketingovou analýzu a také na finanční plán projektu.