Podnikatelský záměr - kavárna - Straková, Tereza; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je vytvoření podnikatelského záměru kavárny, který by mohl sloužit pro budoucí použití v praxi. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní pojmy, definice a zásady podnikatelského plánu, podrobněji jsou zde rozebrány analýzy použité v praktické části práce. Hlavní důraz je kladen na praktickou část, která se soustředí na realizaci samotného podnikatelského plánu, především na analýzy okolí podniku, marketingovou analýzu a také na finanční plán projektu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses