Analýza workflow ve vybrané organizaci - Horáková, Eva; Zelená, Veronika; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Tato diplomová práce pojednává o tématu procesního řízení, jeho vývoji. Práce se zabývá pojmy Business process management a workflow, popisuje jejich specifikaci a klasifikaci a tyto dva pojmy porovnává. Práce se dále zaměřuje na metody spojené s řízením procesů a workflow, jako je metoda ARIS či Balanced Scorecard, které pak aplikuje v praxi. Představena je zde i notace BPMN, na jejímž základě je modelován diagram workflow konkrétní organizace. Cílem diplomové práce je analyzovat workflow ve vybrané společnosti pomocí zvolených metod, prozkoumat možné problémy daného workflow a případně navrhnout řešení těchto problémů
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: procesní management; workflow; management [obor dipl. práce]; BPMN; ARIS House; diplomové práce; process management; workflow; master's theses