Použitie Google aplikácií a nástrojov v podniku - Fiala, Dávid; Lorenc, Miroslav, 1974-; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cieľom tejto práce je zamerať sa na použitie Google online kancelárskych aplikácií a nástroja Google Analytics v spoločnosti TLV s.r.o. Analyzovať ich efektivitu v každodennom použití a schopnosť zlepšovať vnútropodnikové procesy. Tieto aplikácie a nástroje budem najprv popisovať z pohľadu ich funkcií, ktoré ponúkajú. V ďalších fázach práce sa zameriam na alternatívne cloudové riešenia kancelárskych aplikácií, zhodnotenie nákladov spojených s nasadením týchto aplikácií a ich výhody v porovnaní s Google aplikáciami. V prípade Google Analytics sa zameriam na prínosnosť tohto riešenia pre spoločnosť TLV s.r.o. a to konkrétne porovnanie nákladov na internetovú reklamu (Google AdWords) a výnosy z nej.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses