Porovnanie produktov poisťovní - Mihók, Róbert; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2014)
Diplomová práca Porovnanie produktov poisťovní na trhu Českej republiky sa zameriava na podskupinu životného poistenia a to životného poistenia rizikového. Práca je rozdelená na časť teoretickú, kde je čitateľovi priblížená situácia na českom poistnom trhu a zároveň detailne rozobrané životné poistenie ako aj dôvod výberu rizikového poistenia pred inými. Teoretická časť je pripravená tak, aby priblížila problematiku životného poistenia aj bežnému čitateľovi, no poskytla cenné informácie aj osobám pracujúcim v tejto oblasti. Praktická časť predstavuje gro práce, kde je predstavená podrobná analýza jednotlivých produktov a ich aplikovanie na definované skupiny obyvateľov. Práca sa snaží o interpretáciu dôležitosti osobného zaistenia ľudí a ašpiruje k tomu, aby bola braná aj ako pomôcka pri výbere správneho produktu rizikového životného poistenia.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses