Režim DPH u palivových karet a jeho dopad na vydavatele palivových karet - Titova, Svitlana (2022)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou uplatnění vybraných DPH režimů u palivových karet. Cílem této práce je vyhodnotit jednotlivé režimy DPH a jejich dopad na zisk společnosti provozující vydání těchto palivových karet. Při zpracování této práce jsem vycházela primárně z osobních zkušeností z práce ve společnosti, která je vydavatelem palivových karet, z knižních publikací a z právních předpisů. Výsledkem je souhrn poznatků o uplatnění jednotlivých režimů DPH u vydavatele palivových karet v závislosti na smluvních podmínkách uzavřených mezi zákazníkem a vydavatelem palivových karet.