Režim DPH u palivových karet a jeho dopad na vydavatele palivových karet - Titova, Svitlana; Zídková, Hana; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou uplatnění vybraných DPH režimů u palivových karet. Cílem této práce je vyhodnotit jednotlivé režimy DPH a jejich dopad na zisk společnosti provozující vydání těchto palivových karet. Při zpracování této práce jsem vycházela primárně z osobních zkušeností z práce ve společnosti, která je vydavatelem palivových karet, z knižních publikací a z právních předpisů. Výsledkem je souhrn poznatků o uplatnění jednotlivých režimů DPH u vydavatele palivových karet v závislosti na smluvních podmínkách uzavřených mezi zákazníkem a vydavatelem palivových karet.
Vedoucí práce: Hana Zídková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses