Finanční analýza společnosti Tank ONO, s.r.o. - Bui, Duc Anh; Menzl, Vojtěch; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Tank ONO, s.r.o. pro období 2016-2020 z pozice věřitele. Věřitele zajímá především likvidnost a celkové finanční zdraví společnosti, aby mohly posoudit, do jaké míry je společnost schopna splácet případný úvěr. Celá tato práce je nepřímo rozdělena na metodickou a praktickou část. V každé části je teoretická část a praktická část. V první části je vymezena finanční analýza. V druhé je věnována představení společnosti a vybraným konkurentům ve stejném odvětví. Třetí, čtvrtá a pátá část jsou zaměřeny na analýzu rozdílových a poměrových ukazatelů. V poslední části jsou vyhotoveny výsledky z provedených analýz, které shrnuji a také hodnotím celkové finanční zdraví podniku.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses