Finanční analýza společnosti CALPRA s.r.o. - Wolfová, Nicole (2022)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti CALPRA s. r. o. pomocí výsledků získané ze zpracované finanční analýzy mezi lety 2017 a 2020. Svoji práci začnu významem finanční analýzy, specifikuji její uživatele a zdroje, ze kterých finanční analýza čerpá. Dále uvedu základní informace o společnosti CALPRA s. r. o. a představím vybrané konkurenty společnosti. Práce je kombinací teoretické a praktické části. Praktickou část začnu vertikální a horizontální analýzou a budu pokračovat srovnáním sledované společnosti s konkurenty pomocí poměrových ukazatelů. Praktickou část zakončím srovnáním bankrotního a bonitního modelu. Na konci mé práce bude shrnutí zjištěných výsledků o finančním stavu společnosti CALPRA s. r. o. a pokusím se nastínit možné řešení nedostatků společnosti.