Sestavení plánů a rozpočtů v konkrétním podniku - Horáková, Markéta (2022)
Tato diplomová práce je zaměřena na sestavení plánů a rozpočtů v konkrétním podniku, který se zabývá robotickou automatizací procesů. Cílem práce je sestavit dílčí plány a rozpočty a na jejich základě zpracovat hlavní podnikový rozpočet. V první části práce jsou shrnuty teoretické poznatky a vývojové tendence v této oblasti. Praktická část nejprve představuje základní informace o podniku a popisuje současný stav řešení. Po provedené analýze výnosů a nákladů byly sestaveny jednotlivé plány a rozpočty. Nakonec je sestavena rozpočtová výsledovka, rozpočet peněžních toků a rozpočtová rozvaha.