Finanční analýza společnosti LACRUM Velké Meziříčí, s.r.o. - Kozojedová, Jana (2022)
Hlavním cílem bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit finanční zdraví podniku LACRUM Velké Meziříčí, s. r. o., v období od roku 2016 do roku 2020 pomocí nástrojů a metod finanční analýzy. Celá práce je rozdělena do dvou částí. V první části se věnuji představení analyzované společnosti a konkurenčních podniků. Druhá část je zaměřena na finanční analýzu, která vždy začíná teoretickým popisem, poté následuje zhodnocení dosažených výsledků a porovnání s konkurencí. Na závěr bakalářské práce jsou shrnuty jednotlivé kapitoly, z nichž je vyhodnoceno finanční zdraví podniku.