Finanční plán společnosti Maxi DENTAL s.r.o. jako podklad pro ocenění z pohledu budoucího společníka. - Fabičovic, Jan; Nohýnková, Barbora; Geročová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Předmětem této bakalářské práce je sestavení finančního plánu jako podkladu pro ocenění podniku pro společnost Maxi DENTAL s.r.o. V teoretické části je popsaný možný postup při sestavení finančního plánu a jsou detailně rozebrané jeho jednotlivé součásti a kroky nezbytné pro jeho sestavení. Hlavním cílem praktické části bylo sestavení finančního plánu s výhledem na následující roky včetně jeho součástí a identifikace možných rizik. Výsledkem této práce bylo vyčíslení očekávaných finančních výsledků včetně výpočtu poměrových ukazatelů, které prokázaly životaschopnost tohoto plánu s cílem zvýšení hodnoty firmy.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses