Finanční analýza CARE MEDICO, s.r.o. - Viduna, Adam; Šmídová, Radana, 1977-; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce se dělí na dvě části. Cílem první části je představení aktuálního prostředí stomatologie a způsobu odměňování, definice kalkulace minutové sazby a změna cen stomatologických výkonů v roce 2022 oproti počátku roku 2020 před koronavirovou pandemií. Druhá část práce je zaměřena na vysvětlení finanční analýzy a jejích ukazatelů a dále na jejich okamžité uplatnění pro finanční analýzu zdravotnické společnosti CARE MEDICO, s. r.o. Výsledky této práce v první části bylo zjištění nerovnoměrného rozmístění zubních lékařů v Česku a nedostatečné navýšení cen stomatologických výkonů. Ve druhé části práce jsem definoval jednotlivé ukazatele, zjistil stabilní fungování zdravotnické společnosti CARE MEDICO, s.r.o. a její značně lepší postavení na trhu oproti konkurenci.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses