Dlouhodobý majetek v účetnictví podniku a jeho vazba na stanovení základu daně z příjmu právnických osob - Vobořil, David; Lukeš, Jáchym; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce se zabývá dlouhodobým majetkem z pohledu účetnictví, ale také vlivem dlouhodobého majetku na základ daně z příjmu právnických osob. V teoretické části jsou definovány veškeré pojmy a informace ohledně dlouhodobého majetku z pohledu účetnictví a daní. V praktické části dochází k analýze využitých metod na základě poskytnutých externích dat. Závěr přináší ucelený pohled na problematiku a také zhodnocení zvolených metod.
Vedoucí práce: Jáchym Lukeš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses