Finanční analýza společnosti obchodující a servisující měřící techniku - Mutlová, Nikola (2022)
V této práci analyzuji, porovnávám a vyhodnocuji účetní výkazy sledované společnosti a jejích konkurenčních podniků. Cílem této práce je zhodnotit celkové zdraví a hospodaření podniku a posoudit, zda je pro banku vhodné poskytnout této společnosti další úvěr nebo navýšit hodnotu kontokorentu.