Finanční analýza společnosti obchodující a servisující měřící techniku - Mutlová, Nikola; Rýdlová, Barbora, 1976-; Rumlová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
V této práci analyzuji, porovnávám a vyhodnocuji účetní výkazy sledované společnosti a jejích konkurenčních podniků. Cílem této práce je zhodnotit celkové zdraví a hospodaření podniku a posoudit, zda je pro banku vhodné poskytnout této společnosti další úvěr nebo navýšit hodnotu kontokorentu.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses