Finanční analýza PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. - Slováková, Adéla (2022)
V této práci jsem se zabývala finanční analýzou vybrané společnosti PRO-BIO, obchodní společnost, s r. o. Při zpracování jsem využila data z veřejně dostupných zdrojů. Hlavním zdrojem byly účetní závěrky za období 2016-2020. Metodickou a praktickou část jsem při zpracování provázala. Po metodickém úvodu tedy vždy hned následují praktické výpočty hodnot ukazatelů pro vybranou společnost a její konkurenty a následně jejich porovnání. V závěru práce jsem zhodnotila celkovou situaci analyzované společnosti.