Finanční analýza PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. - Slováková, Adéla; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
V této práci jsem se zabývala finanční analýzou vybrané společnosti PRO-BIO, obchodní společnost, s r. o. Při zpracování jsem využila data z veřejně dostupných zdrojů. Hlavním zdrojem byly účetní závěrky za období 2016-2020. Metodickou a praktickou část jsem při zpracování provázala. Po metodickém úvodu tedy vždy hned následují praktické výpočty hodnot ukazatelů pro vybranou společnost a její konkurenty a následně jejich porovnání. V závěru práce jsem zhodnotila celkovou situaci analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses