Finanční analýza Louis Vuitton Česká s.r.o. - Řezková, Lenka; Šmídová, Radana, 1977-; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je s využitím technik a metod finanční analýzy zhodnotit finanční situaci Louis Vuitton Česká s.r.o. a porovnat zjištěné výsledky s vybranými konkurenčními společnostmi. Ke zpracování byly použity výroční zprávy a data z účetních výkazů z let 2016-2020. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je věnována teoretickému vymezení finanční analýzy, jsou zde vysvětleny jednotlivé ukazatele a modely, které jsou později aplikovány v části praktické. Praktická část obsahuje představení analyzované firmy společně s jejími konkurenty, analýzu absolutních a poměrových ukazatelů a dva predikční modely.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses