Finanční analýza společnosti NAREX BYSTŘICE, s. r. o. - Trabulsi, Jowana; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti NAREX BYSTŘICE, s. r. o. a následné porovnání s konkurenty za sledované období 2016– 2020 s použitím nástrojů finanční analýzy, zpracované z výročních zpráv společností. Úvodní část práce je věnovaná seznámení se s analyzovanou společností a její konkurencí. Následující část se zabývá horizontální a vertikální analýzou, na kterou je navázána finanční analýza relativních ukazatelů. Závěrečná část je zaměřena na zhodnocení finanční situace společnosti NAREX BYSTŘICE, s. r. o. prostřednictvím souhrnného indexu IN05 za sledované období.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses