Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje damejidlo.cz s.r.o. - Antoš, Jakub; Marek, Petr; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Primárním tématem práce je finanční analýza společnosti damejidlo.cz s.r.o. Společnost je analyzována od svého založení v roce 2012 až do roku 2020. Pro porovnání je vybrána celá skupina Delivery Hero a konkurenční podnik Wolt Česko s.r.o. Pro analýzu je vybraná řada kritérií, které jsou vysvětleny v první části práce. Druhá část práce je věnována vymezení oboru podnikání v oblasti rozvozu jídel. Další částí je již zmiňovaná finanční analýza, ve které je posouzena finanční stabilita a zdraví společnosti. Poslední část se věnuje predikci budoucího vývoje podniku.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses