Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele - Čepec, Adam (2022)
V této práci se autor zabývá finanční analýzou společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a. s. z hlediska věřitele s cílem zhodnotit finanční stabilitu a výkonnost společnosti, což může sloužit jako podklad při rozhodování o poskytnutí úvěru. Na základě průzkumu trhu a analýzy finanční situace společnosti v letech 2015–2019 v kontextu relevantního odvětví a vybrané konkurence je v závěru práce zaujato stanovisko ohledně doporučení o poskytnutí bankovního úvěru.