Fundamentální analýza společnosti NortonLifeLock - Fric, Michal; Musílek, Petr, 1965-; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na fundamentální analýzu a ocenění akcie společnosti NortonLifeLock na základě modelu DCF-FCFF. Výsledkem je stanovení cílové ceny k 6. květnu 2022 na 28,08 USD a investičního doporučení na stupni „koupit“.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses