Finanční analýza Československé obchodní banky - Klecker, Tadeáš (2016)
Zabývám se specifickými problémy finanční analýzy pro bankovní sektor. Používám tyto bankovní ukazatele bankovní likvidita, bankovní rentabilita, kapitálová přiměřenost, produktivita, kvalita bankovních aktiv, kapitálovou přiměřeností. zjistil jsem vypočítat solventnost ČSOB pomocí kapitálově přiměřenosti a na základě výpočtu jsem zjistil, že mi vyšlo přes 8%,a proto je ČSOB solventní.