Finanční analýza Československé obchodní banky - Klecker, Tadeáš; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Zabývám se specifickými problémy finanční analýzy pro bankovní sektor. Používám tyto bankovní ukazatele bankovní likvidita, bankovní rentabilita, kapitálová přiměřenost, produktivita, kvalita bankovních aktiv, kapitálovou přiměřeností. zjistil jsem vypočítat solventnost ČSOB pomocí kapitálově přiměřenosti a na základě výpočtu jsem zjistil, že mi vyšlo přes 8%,a proto je ČSOB solventní.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses