Zdravá a nemocná ekonomika : možnosti a cesty ozdravení ekonomického procesu podle poznatků Rudolfa Steinera - Eisenhut, Stephan, 1964-; Hradil, Radomil, 1967- (Hranice : Fabula, 2016)
Práce přibližuje ekonomické názory rakouského filosofa Rudolfa Steinera.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Steiner, Rudolf, -- 1861-1925; ekonomie; ekonomické teorie; národní hospodářství; pojednání; economics; economics (theory); national economy; essays