Forenzní šetření a hospodářská kriminalita - Švajnochová, Gabriela; Müllerová, Libuše, 1945-; Hótová, Renáta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá forenzním šetřením a formami hospodářské kriminality, jež jsou při forenzním šetření odhalovány. První část práce se věnuje forenznímu šetření a jeho srovnání se statutárním auditem. Druhá část práce se zabývá analýzou výskytu forem hospodářské kriminality v České republice, střední a východní Evropě a celosvětově. V závěrečné kapitole jsou teoretické poznatky z předchozích částí práce přeneseny do praxe, a je zde popsáno forenzní šetření jednoho z nejznámějších projektů v České republice, projektu OpenCard.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses