Ocenění ČSOB, a.s. - Filip, Michal (2016)
Cílem této diplomové práce je provést ocenění Československé obchodní banky, a.s. Práce obsahuje dvě hlavní části. První je teoretická část, ve které jsou vymezeny specifika bankovních subjektů a popis oceňovacích metod. Druhá část je prakticky zaměřená na samotné ocenění. V rámci druhé části je nejprve popsán předmět ocenění, načež následuje finanční a strategická analýza. Na základě finanční a strategické analýzy je poté sestaven finanční plán. Na závěr praktické části je zpracováno samotné ocenění Československé obchodní banky, a.s.