Ocenění ČSOB, a.s. - Filip, Michal; Hrdý, Milan; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této diplomové práce je provést ocenění Československé obchodní banky, a.s. Práce obsahuje dvě hlavní části. První je teoretická část, ve které jsou vymezeny specifika bankovních subjektů a popis oceňovacích metod. Druhá část je prakticky zaměřená na samotné ocenění. V rámci druhé části je nejprve popsán předmět ocenění, načež následuje finanční a strategická analýza. Na základě finanční a strategické analýzy je poté sestaven finanční plán. Na závěr praktické části je zpracováno samotné ocenění Československé obchodní banky, a.s.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses