Analýza image produktu Jack Daniel´s Tennessee Fire na českém trhu - Papoušek, Jiří (2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na nový alkoholický produkt v České republice - Jack Daniel's Tennessee Fire. Je zkoumána jeho popularita mezi spotřebiteli, jeho vztah k ostatním produktům v repertoáru značky a ke konkurenčním výrobkům ostatních značek. Pro přesnější interpretaci výsledků je provedeno dotazníkové šetření. Cílem značky je analyzovat image tohoto produktu na českém trhu a navrhnout případná doporučení pro značku do budoucna, která vycházejí z vlastní analýzy autora a z výsledků dotazníkového šetření.