Turecko jako destinace mezinárodního cestovního ruchu - Kořínková, Kateřina; Abrhám, Josef; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem mého zkoumání je Turecko jako destinace mezinárodního cestovního ruchu. Hlavním cílem diplomové práce je v rámci pozitivních i negativních vlivů zhodnotit celkové postavení destinace Turecka na mezinárodním trhu cestovního ruchu. První kapitola je věnována teoretickému vymezení mezinárodního turismu včetně předpokladů pro jeho rozvoj. Druhá kapitola předkládá základní informace o Turecku, aktuální ekonomické situaci a dopadům cestovního ruchu na tureckou ekonomiku. V poslední kapitole je zanalyzován samotný cestovní ruch Turecka, a to v mezinárodním srovnání.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses