Virtuálne laboratórium pre vývoj Business Intelligence riešení - Stríž, Oliver; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Reken, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
V teoretickej časti diplomovej práci sa pojednáva o virtualizácií. Pri virtualizácií je spomenutá história a osvedčené postupy. Okrem zoznámenia sa so spoločnosťou Joyful Craftsmen, sa čitateľ zoznámi so zadaním problému, ktorý vyplynul z analýzy spolupráce so zahraničným zákazníkom. Zadaný problém je jadrom pre praktickú časť diplomovej práce. Virtualizačnou platformou Hyper-V som vytvoril virtuálne laboratórium pre vývoj Business Intelligence riešení. Toto virtuálne laboratórium je riešenie definovaného problému. V diplomovej práci sa čitateľ môže dočítať, aké nástroje sú inštalované a konfigurované na jednotlivých virtuálnych strojoch. V práci sú spomenuté problémy a riešenia problémov na ktoré som narazil pri konfigurácií jednotlivých nástrojov. Finálne riešenie som podrobil testom, ktoré som definoval v akceptačných kritériách.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses