Ocenění společnosti Jihoměstská sociální a.s. - Hovorka, Luboš (2016)
Cílem této práce je ocenění společnosti Jihoměstská sociální a.s. k 31. 12. 2015 za účelem možného přenechání provozu soukromému subjektu. Práce je rozdělena do dvou velkých částí: teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vysvětleny postupy a metody, které jsou využity v praktické části. Praktická část obsahuje analýzu minulých výsledků podniku a následnou predikci budoucího vývoje do roku 2020. Dále následuje samotné ocenění Jihoměstské sociální. Závěr je věnován posouzení možností prodeje.