Ocenění společnosti Jihoměstská sociální a.s. - Hovorka, Luboš; Smrčka, Luboš; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je ocenění společnosti Jihoměstská sociální a.s. k 31. 12. 2015 za účelem možného přenechání provozu soukromému subjektu. Práce je rozdělena do dvou velkých částí: teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vysvětleny postupy a metody, které jsou využity v praktické části. Praktická část obsahuje analýzu minulých výsledků podniku a následnou predikci budoucího vývoje do roku 2020. Dále následuje samotné ocenění Jihoměstské sociální. Závěr je věnován posouzení možností prodeje.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses