Systém hukou v ČLR : socioekonomické dopady a reformy - Dušková, Michaela (2016)
Tato práce se zabýva systémem registrace domácností zvaným hukou v ČLR. Práce objasňuje, jak byl tento systém zformován. Dále jsou analyzovány jeho socioekonomické dopady na čínskou ekonomiku a společnost. Závěrem je představen proces postupných reforem systému hukou v ČLR včetně dvou příkladů měst Chongqing a Shenzhen.