Systém hukou v ČLR : socioekonomické dopady a reformy - Dušková, Michaela; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabýva systémem registrace domácností zvaným hukou v ČLR. Práce objasňuje, jak byl tento systém zformován. Dále jsou analyzovány jeho socioekonomické dopady na čínskou ekonomiku a společnost. Závěrem je představen proces postupných reforem systému hukou v ČLR včetně dvou příkladů měst Chongqing a Shenzhen.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses