Ekonomická diplomacie České republiky - současná podoba a nové výzvy do budoucna - Polednik, Petr; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato diplomová práce se věnuje ekonomické diplomacii České republiky. První kapitola se zaměřuje na teoretické vymezení ekonomické diplomacie, konkrétně na definici, funkce a úkoly, aktéry a modely řízení ekonomické diplomacie. Druhá kapitola charakterizuje z pohledu státních aktérů přístupy k ekonomické diplomacii ve vybraných zemí Evropy, které mohou sloužit jako inspirace pro Českou republiku. Třetí kapitola se pak detailně věnuje charakteristice současné podoby ekonomické diplomacie ČR, chystaným novinkám a jejímu možnému vývoji a výzvám v následujících letech.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses