Spotřební koš cykloturisty v ČR - Holečková, Petra (2016)
Diplomová práce s názvem Spotřební koš cykloturisty v České republice se zabývá vytvořením spotřebního koše, jenž obsahuje nejčastější výdaje cykloturistů při jejich cyklodovolených a cyklovýletech po České republice. V rámci práce bylo provedeno dotazníkové šetření mezi českými cykloturisty, jehož výsledky jsou v práci zanalyzovány.