Spotřební koš cykloturisty v ČR - Holečková, Petra; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce s názvem Spotřební koš cykloturisty v České republice se zabývá vytvořením spotřebního koše, jenž obsahuje nejčastější výdaje cykloturistů při jejich cyklodovolených a cyklovýletech po České republice. V rámci práce bylo provedeno dotazníkové šetření mezi českými cykloturisty, jehož výsledky jsou v práci zanalyzovány.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses