Dopad ekonomické krize na stavební trh a aktuální trendy ve stavebnictví - Nováková, Barbora (2016)
Diplomová práce Dopad ekonomické krize na stavební trh a aktuální trendy ve stavebnictví se zabývá vývojem zejména českého stavebního trhu v souvislosti s ekonomickou krizí z let 2008-2009, přičemž hledá spojitosti s makroekonomickými ukazateli. Popisuje i následující období vývoje stavebnictví s důrazem na aktuální trendy. Pro uvedení příkladu fungování v praxi práce obsahuje i popis činnosti skupiny firem EBM Group.