Dopad ekonomické krize na stavební trh a aktuální trendy ve stavebnictví - Nováková, Barbora; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce Dopad ekonomické krize na stavební trh a aktuální trendy ve stavebnictví se zabývá vývojem zejména českého stavebního trhu v souvislosti s ekonomickou krizí z let 2008-2009, přičemž hledá spojitosti s makroekonomickými ukazateli. Popisuje i následující období vývoje stavebnictví s důrazem na aktuální trendy. Pro uvedení příkladu fungování v praxi práce obsahuje i popis činnosti skupiny firem EBM Group.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses