Obchodní sankce v zemědělské oblasti : praxe Ruské federace - Vrubleuskaya, Hanna; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Najmanová, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce se zabývá praxí Ruské federace při uplatňování zemědělských sankcí. Hlavním cílem práce je analýza použití sanitárních a fytosanitárních opatření Ruskem a nalezení souvislosti se změnou politických vztahů s některými státy v postsovětském prostoru. Práce je rozdělena do tří kapitol. První část diplomové práce se bude zabývat problematikou sankcí z teoretického hlediska. Druhá kapitola si klade za cíl definovat zemědělské sankce a znázornit mezinárodní praxi uplatňování sankcí. Cílem třetí kapitoly je analyzovat praxi Ruska pomocí konkrétních případů.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses