Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Laurinová, Denisa (2016)
Tématem této diplomové práce je bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Práce obsahuje právní úpravu BOZP, základní pojmy související s tímto tématem, management BOZP, metody analýzy rizik. Druhá část práce se věnuje bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve výrobní společnosti. V této části je analyzováno fungování BOZP ve společnosti pomocí interních dokumentů a dotazníkového šetření. Také je v závěru práce navrženo možné vylepšení BOZP.