Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Laurinová, Denisa; Spirit, Michal, 1943-; Soušková, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tématem této diplomové práce je bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Práce obsahuje právní úpravu BOZP, základní pojmy související s tímto tématem, management BOZP, metody analýzy rizik. Druhá část práce se věnuje bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve výrobní společnosti. V této části je analyzováno fungování BOZP ve společnosti pomocí interních dokumentů a dotazníkového šetření. Také je v závěru práce navrženo možné vylepšení BOZP.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses