Monitoring cykloturistiky na vybraném úseku Labské stezky - Kamarýtová, Tereza; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá monitoringem cykloturistiky na úseku Labské stezky mezi Prahou a Roudnicí nad Labem. Cílem práce je zmapování současné situace na tomto vybraném úseku stezky a zjištění jejího ekonomického přínosu. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů, představení subjektů na podporu cykloturistiky, dále jsou zde uvedeny možnosti financování cyklistické dopravy. Závěrečné dvě kapitoly teoretické části jsou věnovány monitoringu cyklistické dopravy a produktu Labská stezka. Praktická část prostřednictvím dotazníkového šetření analyzuje vybraný úsek Labské stezky.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses